Ballonvaart boeken

De kwaliteit, veiligheid én gezelligheid van een ballonvaart staan voorop bij  Pijnappel Ballonvaarten Apeldoorn. Elke ballonvaart moet weer een "feestje" zijn voor passagiers, piloot en crew.

Daarom varen wij uitsluitend onder de voor ballonvaart goede omstandigheden, d.w.z. dat er sprake moet zijn van een goed zicht en een niet te harde grond- en bovenwind, zodat het risico op een harde landing tot het uiterste wordt beperkt.

Pijnappel Ballonvaarten Apeldoorn vaart uitsluitend met de modernste ballonnen voorzien van de modernste equipement. Kwaliteit is bij ons belangrijker dan kwantiteit. Dit is de reden dat wij uitsluitend varen met "kleinere" ballonnen tot maximaal 7 passagiers.

Prijzen zijn incl. 9% BTW, verzekering.

Ballon-vrij

1 Persoon

€ 195,- / per persoon
  • Inclusief Champagnedoop, Luchtdoopcertificaat, "après- ballon", en transfer naar startplaats na afloop van de vaart

Volle mand

€ 995,- / max. 6 personen
  • Inclusief Champagnedoop, Luchtdoopcertificaat, "après- ballon", en transfer naar startplaats na afloop van de vaart

Origineel cadeau?

Ballonvaart-ticket
  • Zelfs voor diegenen "die alles al hebben" is het niet moeilijk om een origineel en spannend cadeau te verzinnen. Een ballonvaart met Pijnappel Ballonvaarten Apeldoorn is een enerverende belevenis, men zal er nog jaren aan terugdenken. Het "Ballonvaart-ticket" is een prachtig cadeau om te geven, en een geweldige verrassing om te krijgen. Onze tickets zijn minimaal twee jaar geldig.

pijnap-logo-3D1

Ik wil graag boeken voor:

Voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Pijnappel Ballonvaarten
Marcel Pijnappel
Telefoon 055-360 10 00

Of stuur een email naar info@pijnappelballonvaarten.nl

marcel